vrijdag 28 mei 2010

Verblijven in een hotel in Knokke



Logeren op hotel in Knokke


Logeren in een topbestemming aan de kust? Prachtige zandstranden, een schitterend natuurreservaat, uitgebreide winkelmogelijkheden, een ruim cultuuraanbod, architecturale en culinaire pareltjes en een uitstekende sportinfrastructuur? Dan kan je ongetwijfeld maar aan één ding denken: een verblijf in een Knokke hotel! De meest oostelijk gelegen Belgische badstad biedt gigantisch veel mogelijkheden voor shopliefhebbers, fijnproevers en aanhangers van eigentijds amusement. Als er één plaats aan de kust is die werkelijk iedereen weet te charmeren, dan is het vast en zeker Knokke! Geen enkele andere badplaats doet zoveel mensen dromen, of het nu dagjestoeristen betreft of mensen die een weekend of langer blijven, Knokke verbaast elke keer weer opnieuw door haar perfecte combinatie van grandeur en alledaagsheid. Logeren in een hotel Knokke staat dan ook gelijk aan logeren in een badplaats met een ontzettend grote toeristische gezelligheid. Vooral de mooie zeedijk, de nabijheid van 't Zwin en de bekende winkelstraat de Lippenslaan blijken hierbij bijzonder aantrekkelijk. Een weekend of hele zomer in een hotel Knokke is dan ook een perfecte garantie voor een erg uiteenlopend, fascinerend en relaxerend verblijf aan de kust! Ikzelf ga bijna iedere zomer richting een hotel Knokke en telkens weer wordt ik verrast door de ongebreidelde charmes van deze prachtige badstad!!

Steden dichtbij


Wie na zijn verblijf in een hotels Knokke andere kuststeden wenst aan te doen zal zien dat dit heel makkelijk is. Zo kun je zowel Blankenberge, Nieuwpoort als De Panne binnen het uur bereiken, het eenvoudigst gebeurt dit natuurlijk met de kusttram, zo zie je ook nog eens wat en het is eens wat anders en vooral veel minder stresserend dan met de auto. Wie voor de familiale badstad Blankenberge kiest moet weten dat er heel wat steengoede en nog steeds budgetvriendelijke hotels in Blankenberge zijn, zoals het Hotel Richmond Thonnon, gelegen in het gezellige centrum, op wandelafstand van het zandstrand en de jachthaven, en naar ik heb gehoord een van de meest "all round"hotels. Ook in het hotel in Nieuwpoort waar ik vorige zomer logeerde kreeg ik zo'n "volledig" gevoel: het Hotel Ter Zilte is in vergelijking met andere.

een ideale vertrekplaats om én de stad én de stadsomgeving te ontdekken! Bovendien was het in de groene tuin van dit Nieuwpoort hotel heerlijk genieten bij een glaasje wijn en eens wat anders dan zand! Helemaal aan het westelijk uiteinde van de Kust tenslotte, logeerde ik een aantal jaar geleden eens een lang weekend in Hotel Maxim, erg eigentijds ingericht en heel rustig gelegen, op nog geen 300 meter van het kilometerlange strand. Zalige dagen meegemaakt daar in dat hotel in De Panne, naar ik heb vernomen een van de allerprettigste!


Vakantie aan zee in Knokke-Heist


Een weekendje of meer in een hotels Knokke aanbiedingen is altijd een uitstekend idee om uw vakantie door te brengen. Jaarlijks maken heel wat mensen een hôtels à Knokke, met voorsprong de meest prestigieuze badstad langs de 65km lange Belgische Kustlijn. Knokke, en bij uitbreiding Knokke Heist, heeft dan ook ontzettend veel te bieden: zon, zee en strand, een prachtige duinenrij, het natuurreservaat 't Zwin, veel wandel-en fietsmogelijkheden, heerlijke restaurants, een aantal interessante culturele plaatsen en musea en natuurlijk heel wat aantrekkelijke winkels en hotels Knokke. Wie van plan is een promoties hotels Knokke te boeken, is het vaakst op zoek naar hotels in de buurt van de Lippenslaan, de hoofdader van de stad, de straat waar het altijd een komen en gaan is van mensen en waar je heerlijk langs de winkels kunt flaneren of een ijscrème eten, waar de kinderen naar hartelust (op het Van Bunnenplein) kunnen spelen en fietsen, van hotelspecials kunnen genieten enz..



Geen opmerkingen:

Een reactie posten